Апаш изнася от дом от телевизора до зимнината, закопчават го претоварен

Криминалисти от РУ-Кирково разкриха за часове кражба от частен дом в село Дрянова глава. В жилището било проникнато през разбит прозорец и били изнесени: телевизор, газов котлон, газова бутилка, пералня, зимнина. След подаден сигнал от собственика вчера е извършен оглед от дежурна оперативна група. Организирани са издирвателни действия и няколко часа по случая е задържан 23-годишен от съседно село. Откраднатите вещи са били открити в дома му, иззети са и са на съхранение в полицейското управление. Образувано е досъдебно производство. Работата продължава разследващ полицай.

19-годишен е задържан за незаконно притежаване на марихуана. Той бил проверен вчера около 13 часа в кв.“Възрожденци“ в областния център. Полицаите открили суха листна маса, която при извършен тест реагирала на марихуана. Дрогата е иззета и е на съхранение в ОД на МВР-Кърджали. Образувано е бързо производство. Работата по случая продължават сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в дирекцията и разследващ полицай.

160 лв. глоба е наложеното административно наказание на 35-годишен по Указа за борба с дребното хулиганство с решение на Районния съд в Крумовград. Мъжът нанесъл удар в лицето на 31-годишен в центъра на града на 29 април около 20 часа  и беше задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ку
    Кухи лейки
    0 0
    12:54, 2 май 2018
    Ще ти изнесът покъщината с каруца ,а те продължават да се занимават с наркоманията .
    Дилъри трябва да ловите тока ли не разбрахте. Ама там трябва да се понапънете ,а вас ви мързи яко.
Последни новини