Оспорвана надпревара за „Купата на Лигата“

Завършиха срещите от третия кръг на турнира по мини футбол „Купата на Лигата“ в Кърджали. Първият мач се изигра между „Припек“ и „Cluba“, като и двата отбора до последно не отстъпваха в резултата. В крайна сметка футболистите от Припек надделяха и записаха победа с 3:2. Срещата между „Спартак“ и „Джебел“ също беше оспорвана, но по-добра подготовка и малко късмет донесе победа за „Джебел“ с 0:1.Тя бе наблюдавана и от председателя на Общинския съвет в Джебел Сейфи Мехмедали.
FC „OneMinute” разгроми състава на „Зелениково“ с 5:1, като герой за„OneMinute” се превърна Фахри Тасим, който реализира 4 гола за своя отбор.
С голове на д-р Юсеин и кмета на ардинското село Башево Мюрен Сали обновеният тим на „Докторите“ победи с 2:0 състава на „Global Net“.
В най-интересната среща от кръга ФК „Арда“ и FC „Balkanstroy“ не можаха да се победят. FC „Balkanstroy“ поведе с гол на Седат Юмер, но „Сините“ изравниха в края на първата част след попадение на Дамян Чаушев. Срещата бе ръководена от опитния кърджалийски рефер Стойчо Стоев.
В последния мач от кръга ФК „Арда 1924“ разгроми ФК „Импулс“ с 6:2, а с четири попадения се отличи Дениз Мехмед.
След тези срещи заелите първите две места в групите продължават на четвъртфиналите.
Преди началото на срещите, организаторите на Българска Асоциация Мини Футбол Кърджали – Альоша Синабов и Благовест Саръев наградиха вратаря на ФК „Арда 1924“ Шабан Исмаил, който бе избран за „Футболист на седмицата“ във втория кръг.

Четвъртфиналните двойки:
FC „Balkanstroy“ - ФК „Спартак“
FC „OneMinute“ - ФК „Докторите“ 
ФК „Джебел“ - ФК „Арда 1924“
ФК „Мастило“ - Ю ЕС „Инженеринг“

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини