„Арда“ и „Импулс“ откриват новото първенство за Купата на Лигата в Кърджали на 16 април

Новият сезон за встъпителния турнир „Купата на Лигата“ на Българска Асоциация Мини Футбол (БАМФ) в Кърджали ще започне на 16 април (понеделник) с двубоя между отборите на ФК „Арда“ и ФК „Импулс“ от група „А“.Мачът ще се играе на изкуственото игрище в двора на СУ „П.Р.Славейков“.

Феновете на мини футбола в региона ще имат възможност да се насладят на истински футболен спектакъл още в първия двубой. Отборът на ФК „Импулс“, воден от капитана Бекир Ергюн, има млади и енергични играчи, но дали ще успеят да се противопоставят срещу тима на ФК „Арда“ в който личат имената на треньора Елин Топузаков, спортният директор на клуба Емил Кременлиев, Цветомир Ангелов, Ерай Салиф, Георги Иванов –Устрема. В състава на „Арда“ се подвизават и бившите футболисти Димитриос Николов и Джунейт Мехмед. Вратата ще пази младият Светлозар Къркеланов, а атаката ще води президентът на ФК „Арда“ Петър Пешев.

Екипът на БАМФ-Кърджали  кани всички фенове- желаещи да почистват магията на мини футбола на изкуственото игрище на СУ „П.Р.Славейков“ в понеделник. Шоуто е гарантирано!

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини