Депутатът от ДПС Ерол Мехмед в Бял извор: Държавата е длъжник на хората от Източните Родопи

Осигуряване на качествено здравеопазване в малките населени места, по-добро образование за децата, подобряване на инфраструктурата,проблеми на земеделските производители и животновъдите, бяха част  от основните теми, за които жители на Ардино и Бял извор потърсиха съдействие от народния представител от ДПС Ерол Мехмед по време на посещението му в района. Днес Ерол Мехмед се срещна с десетки жители  на град Ардино и Бял извор. Той се разходи в центъра на най-голямото село на територията на общината – Бял извор, където бе традиционният петъчен пазарен ден и премина през всички маси и успя да се ръкува и поговори с всеки един от местните търговци, а също и с много жители и гости на селото. Заедно с Ерол Мехмед бяха областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан, председателят на общинския съвет в Ардино Сезгин Байрям и кметът на Бял извор Зехни Емин. По-късно той се срещна и с жители на кв. „Диамандово“ и град Ардино.

Депутатът Ерол Мехмед пое ангажимент да съдейства за решаването на поставените проблеми и да запознае хората с резултата от предприетите действия.

„Вие ардинчани сте хора с широко отворени сърца. Държавата е длъжник на хората от Източните Родопи. Ние всички израснахме сред тютюневите ниви. Родителите ни цял живот произвеждаха тютюн и подпомагаха родната икономика, но получаваха много малко пари за този робски труд.  Сега тютюнопроизводителите получават най-ниските пенсии  у нас. Хората от Родопите заслужават по-добър стандарт на живот, както гражданите на големите градове  София, Пловдив, Варна, Бургас“, сподели Ерол Мехмед. Той припомни, че през годините ДПС винаги е защитавало правата на всички български граждани, без оглед на вяра и етнос и без значение дали живеят в малки или в по-големи населени места.

„Ние сме силни, защото винаги заставаме пред хората с открити лица и с открити сърца и реално се ангажираме  с решаване на проблемите на хората по места“, подчерта Ерол Мехмед.

На срещите - разговори в град Ардино присъстваха още кметът на общинатаРесми Мурад и заместникът му Наско Кичуков.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини