Заловиха здраво „напушен“ зад волана, друг кара без регистрационни табели

Бързи производства са образувани в РУ-Крумовград срещу притежател на дрога и управлявал автомобил след употреба на наркотични вещества. На 7 април около 2 часа в града бил спрян за проверка лек автомобил „Сеат“ с 27-годишен водач. Тестът за наркотици на шофьора отчел положителен резултат за амфетамин и марихуана. Издаден е талон за медицинско изследване и са взети проби за химически анализ. При последвало претърсване в дома на водача полицаите открили суха листна меса, която при направен тест реагирала на марихуана. Дрогата е иззета, а притежателят й задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Работата по случаите продължават разследващи полицаи.

Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за управление на нерегистриран автомобил. На 9 април около 17,30 часа на ул.“Осми март“ в областния център бил спрян за проверка „Фолксваген“, управляван от 29-годишна. Полицаите установили, че колата е без регистрационни табели. Сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

Сигнал за кражба от лек автомобил, паркиран в централната част на Кърджали, е подаден в полицейското управление. Извършителят счупил предното стъкло на колата и откраднал техника на стойност около 800 лв. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали е извършила оглед. Образувано е досъдебно производство и работата продължава разследващ полицай.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини