НС се нажежи до гьобелсова реторика и анализ на Facebook статуси

ГЕРБ възмутени от статуса на Таско Ерменков за изборите в Русия. Тома Биков го обвини във функционална неграмотност. Отношенията между България и Русия трябва да стъпват на взаимно изгодна основа, а не на чувства, заяви ГЕРБ. Той видя антиевропейско поведение в червените.

Тома Биков е недоволен, че Таско Ерменков обижда наши партньори, наричайки ги идиоти. Освен това червеният депутат признавал анексията на Крим. От ГЕРБ са възмутени и от мълчанието на лидера Корнелия Нинова и настояха още днес тя да вземе позиция по статуса на Ерменков.

Той се ядоса,че соцводачът скочила на изявленията на Ердоган за емоционалните граници на турската душа. Тя поиска позиция от кабинета. Затова ГЕРБ искат днес нейната позицията за Ерменков.

Левицата видя гьобелсова пропаганда в изказването на Тома Биков. Александър Паунов защити социалиста и заяви, че Таско Ерменков е изказал лично мнение. Захапа и Цветан Цветанов, че давал такъв тон.

Цветанов реагира разбира се, оставайки изумен от неясните позиции в столетницата.

Произвеждате само конфликти, скандали, проблеми, намеси се и Кристиян Вигенин. Не сте в състояние адекватно да се противопоставите на критиките на опозицията, смята социалистът. Той настоя управляващите да се съсредоточат върху важните държавни дела. Вие се държите като авторитарна партия в авторитарна държава, захапа Вигенин опонентите си. Светът се променя и позициите се променят, коментира социалистът.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини