Хайка на пътя, резултатът: пиян, контрабандистки и набеден шофьор

Бързо производство е образувано в РУ-Кирково за управление на автомобил след употреба на алкохол. Около 19 часа снощи в село Чорбаджийско бил спрян „Фолксваген“, управляван от 41-годишен. Тестът за алкохол на шофьора отчел 1,40 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за анализ. Водачът е задържан в полицейското управление за срок до 24 часа.

 400 къса цигари без акцизен бандерол са иззети при проверка на два леки автомобила вчера в хода на специализирана операция на територията на РУ-Кърджали. Кутиите без бандерол са били открити в багажа на две жени на 24 и 51 години. Съставени са актове по Закона за акцизите и данъчните складове.

За времето от 11 часа до 12 часа вчера на територията на РУ-Кърджали са били проверени 20 автомобила в операция за ограничаване на предпоставките за тежки пътни произшествия. Констатираните нарушения на ЗДвП са 10 и за тях са съставени 2 акта и 8 фиша.

 При движение на заден ход във вилната зона на Царевец 22-годишен водач на товарен „Форд“ загубил контрол над управлението и се блъснал в ограда на частен дом около 19 часа вчера. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

Това съобщиха от Регионалният пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини