И професионалните шофьори в Кърджали се друсат, заловиха водач на камион

Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за управление на автомобил след употреба на наркотик. На ул.“Първи май“ в областния център снощи около 21 часа за проверка бил спрян товарен „Мерцедес“, управляван от 28-годишен. Тестът на шофьора за употреба на наркотик отчел положителен резултат за марихуана. На водача е издаден талон за медицинско изследване, но е отказал кръвна проба за анализ. Задържан е в полицейското управление и работата по случая продължава разследващ полицай.

687 автомобила и 864 лица са били проверени в специализирана операция на територията на РУ-Крумовград в периода от 15 декември 2017 г. до 30 януари 2018 година. Проверките са били с цел подобряване условията по безопасността на движение, контрол на водачите за правоспособност, употреба на алкохол и упойващи вещества, техническата изправност на автомобилите, установяване на противозаконно отнети МПС, наличие на задължителна застраховка „Гражданска отговорност“. За констатираните 416 нарушения са съставени 50 акта и 366 фиша по ЗдвП.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Дж
    Джо
    0 0
    12:14, 2 фев 2018
    Педали мръсни, крумовградски ц***** спират проверяват нищо не намират и после ти пишат акт че не си измил колата мръсни боклуци за нищо не ставате .
Последни новини