15 фирми участват в обществената поръчка за образователната инфраструктура

15 фирми, сдружения и обединения подадоха оферти за участие в най-голямата обществена поръчка по Инвестиционната програма на община Кърджали, съобщи зам.-кметът по строителство и ръководител на проекта  инж.Катя Митовска.

Обществената поръчка по Проект "Обновяване и реконструкция на образователни обекти в град Кърджали", Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP001-1.021-0001-C01 по Оперативна програма “Региони в растеж” 2014-2020” е за  10 013 803лв. с ДДС. Тя включва 4 обособени позиции :

1.Основен ремонт и въвеждане на мерки за енергийна ефективност за сградата на СОУ „П.Р.Славейков",

2.Основен ремонт и въвеждане на мерки за енергийна ефективност за сградата на СОУ "Отец Паисий"

3.Основен ремонт и въвеждане на мерки за енергийна ефективност за сградата на ГПЧЕ "Христо Ботев" и ОУ "Св. Св. Кирил и Методий“,

4.Основен ремонт и въвеждане на мерки за енергийна ефективност за сградата на  ОУ "П.К. Яворов"

По обособена позиция 1 оферта е подало едно сдружение - ДЗЗД“Инфраконструктгруп“. По обособена позиция 2 са постъпили  4 оферти -  от     „Саварона“ЕООД, „Меаца“ЕООД, „Симекс“ЕООД и „Р-Р Инвест – 1“.     По трета  позиция документи за участие в поръчката са дали 4 фирми - „Алфа Билд Инженеринг „ЕООД, „ИСА 2000“ЕООД, „Булпласт БГ“ЕООД и Обединение „Енергийна ефективност“.По четвърта позиция  участниците са   6 – „СК София“ЕООД, „НекстБилд“ ЕООД, „МУУД Констракшън“, „Вейл Конструкции“ЕООД, „Гертгруп“ЕООД и Сдружение“Стратиеви“.

Днес  деветчленна комисия, оглавявана от зам.-кмета по строителство инж.Катя Митовска отвори офертите  в присъствието на представители на фирмите, участващи в обществената поръчка.Подписани бяха техническите предложения на участниците. С това се даде начало на работата на комисията и процеса за избор на изпълнител за всеки един от обектите.

Това съобщиха от Пресслужбата на Общинска администрация.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини