Откриха нова детска площадка в Боровица

Нова детска площадка бе открита в центъра на ардинското село Боровица. Лентата бе прерязана от кмета на община Ардино Ресми Мурад, областния лидер на ДПС инж. Изет Шабан, председателя на общинския съвет Сезгин Байрям и кметът на селото Айсел Мехмед. На събитието присъстваха родители и деца от местното основно училище „А.С.Макаренко“.

Детският къте реализиран в рамките наНационалната кампания „За чиста околна среда – 2017“ на Министерството на околната среда и водите (МОСВ) и е финансиран от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС).

Площадката е оборудвана с детски уреди, пейки за отдих. Обезопасена е с ограда и е озеленена.

„Наш приоритет е да се грижим за подрастващото поколение. Новата придобивкаще радва не само децата, а и техните родители. Ние изпълняваме всичко това, което вие желаете и ще продължаваме да работим за реализирането на идеите ви“, заяви при откриването Ресми Мурад.

От свое име и от името на населението кметът на Боровица Айсел Мехмед  благодари на кмета на общината Ресми Мурад и екипа му за съдействието, което оказаха за реализирането на проекта.

Това съобщиха от Пресслужбата на Общинска администрация в Ардино

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини