Министърът на вътрешните работи награди шестима полицаи от РУ-Крумовград за професионалния им празник

На тържествено събрание днес в ОД на МВР-Кърджали директорът старши комисар Венцислав Момчилов прочете заповеди за награждаване на служители във връзка с професионалния празник на българската полиция – 8 ноември. На събранието присъстваха полицейски служители от гр.Одрин начело с директора на полицията там Али Курт, които гостуват за празника в Кърджали.
Със заповед на вътрешния министър Валентин Радев с „обявяване на благодарност” и парична награда в размер на 200 лв. са отличени шестима служители от РУ-Крумовград за инициативност и постигнати високи резултати при изпълнението на функциите си, в резултат на което през месец септември, тази година, са разкрити и иззети около един тон марихуана и 12 кг сухи съцветия от същата дрога в село Качулка. В хода на операцията е задържан и производителят на дрогата. Наградените са: началникът на РУ-Крумовград главен инспектор Зекир Балджъ, старши инспектор Станислав Стайков, младши експерт Сезгин Тасим, младши експерт Ерджан Халил, младши експерт Стоян Кайряков, инспектор Милен Бозов.

Със заповед на старши комисар Венцислав Момчилов за проявен професионализъм , за постигнати високи и трайни резултати в служебната дейност с „писмена похвала” са отличени 115 служители от областната дирекция.

Това съобщиха от  Регионалния  пресцентър на МВР -Кърджали.   

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини