Очакваме "Бързи и яростни 9" през 2020 г.

Очаквате ли с нетърпение да видите отново Вин Дизел и компания в бележитите им роли в поредния филм "Бързи и яростни"? Ако отговорът е положителен, то ще се наложи да почакате доста.

Деветата лента трябваше да се появи по екраните през април 2019 г., но чрез пост в "Туитър" стана ясно, че премиерата се отлага до април 2020 г. – точно три години след появата на осмата част.

Все още не е ясна причината за отлагането. Дали тя се крие в мащабността на продукцията, или пък се корени в скандала, заформил се около две от звездите на поредицата Тайрис Гибсън и Дуейн Джонсън-Скалата?

Пререканията между двамата започнаха съвсем скоро, когато Тайрис категорично упрекна Скалата, че е приел да участва в друга продукция като агент Люк Хобс заедно с Джейсън Стейтъм. Тя ще носи името "Fast" и трябва да излезе през юли 2019 г. Според Гибс, Скалата не е приел факта, че не е "единственото лице на филмовия плакат" и затова всячески се опитва да привлече вниманието към себе си, а това не е в полза на своевременната поява на "Бързи и яростни 9".

Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини