400 социалисти от Кърджалийско качиха Бузлуджа,поздрави ги Станишев

       Около 400 социалисти и симпатизанти от Кърджалийска област присъстваха на традиционния събор на БСП състоял се на историческата поляна  под връх Бузлуджа. Повече от 60000 социалисти от цяла България не излетяха в Космоса , а напротив заредени с енергия и надежда показаха, че са единни,обичат България и искат нейната промяна ! Председателят на партията Корнелия Нинова в своето силно слово с ясни послания към управляващи, граждани, социалисти отбеляза, че пътят, по който е минала левицата през изминалата една година е бил труден, но правилен. Изрази категоричното решение, че  БСП ще направи всичко необходимо, за да бъде възстановен емблематичният паметник на Бузлуджа с думите: „И въпреки, че правителството не ни позволи да възстановим и оставим на децата си тази история, ви давам дума, че рано или късно това ще стане!

Защото правителствата идват и си отиват, но България е вечна. А Бузлуджа е на България!“

  Президентът на ПЕС Сергей Станишев в приветствието си  към присъстващите заяви, че „единствено БСП може да предложи план за ускорено развитие и модернизация на икономиката и държавата, единствено БСП може да изведе страната от безпътицата” .

След политическия митинг програмата продължи с песните на любимите Маргарита Хранова,Орлин Горанов, Петя Буюклиева  и много фолклорни състави.Интерес предизвика и караваната на най-харесваните участници от третия сезон на "Мастър шеф" Иван ,Ася, Цветомир и Теодора,които пред множеството няколко часа демонстрираха своите кулинарни умения.

БСП,Кърджали

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини