Кърджалийски общинари гостуваха на община Одрин

Изображение 1 от 2

    Представители на община Кърджали, водени от зам.кмета Тунджай Шюкрю участваха в проявите от празничната програма и церемонията по откриване на пехливанските борби, организирани от община Одрин.  

     „Мазните“ борби са включени в списъка на ЮНЕСКО за опазване на световното нематериално културно наследство и се организират за 656-ти път.

    Кърджалийци  бяха в побратимената турска община Одрин по покана на кмета Реджеп Гюркан и имаха среща с него в общината. Зам.-кметът Тунджай Шюкрю благодари за топлото посрещане и предаде поздрави от кмета на община Кърджали инж.Хасан Азис и неговото желание за разширяване на контактите и задълбочаване на сътрудничеството между двете побратимени общини в различни сфери.Коментирани бяха различни аспекти на сътрудничеството, реализирани  съвместни инициативи  от двете общини като.Изразена бе готовност взаимодействието да продължи във всички сфери с нови проекти.

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Se
      setereli
      0 0
      14:46, 17 юли 2017
      свинското месо дават ли на учениците във одрин кмете ...
    • 2
      На
      наблюдател
      1 0
      16:13, 17 юли 2017
      какво прави "на всяка манджа мерудия" там. Където не го сееш - там никне. По голям кърлеж не познавам. Кой ли е Той. Разбира се - БАЙРЯМ.

    Още новини

    Последни новини