„Ченгета новобранци “ по AXN и втори сезон на „Киберпрестъпления“ по AXN WHITE с премиери през юли

    „Ченгета новобранци“ по AXN и втори сезон на „Киберпрестъпления“ по AXN WHITE са премиерните заглавия през юли по двата канала.

    Канадската полицейска драма „Ченгета новобранци“, която ще се излъчва всеки вторник от 21 часа, е създадена от Морвин Бребнър, Таси Камерън и Елън Ванстон.

    Снимките на сериала протичат в Торонто. Лентата представя работата на полицейските служители такава, каквато е в действителност - с

    множеството часове стоене зад бюротo, бумащинатa и безкрайнитe телефонни разговори, уличните патрули и мисълта, която вечно седи на дневен ред – всеки ден, когато сложат униформата и тръгнат към работа, може да им бъде последен.

    Историята се фокусира върху петима млади офицери от 15-ти полицейски участък, които току-що са завършили Полицейската академия. Но без значение, колко добре младоците са се справили в

    Академията, на практика се оказва, че няма абсолютно никакво обучение, което би могло да ги подготви за живота на

    улицата.

    Продуциран от Джери Брукхаймер „От местопрестъплението“ –„Киберпрестъпления“ с участието на Патриша Аркет, страртира втория си сезон премиерно по AXN WHITE от 3 юли от 22часа. Актрисата вече се е появявала и в други серии на хитовия сериал с 15-годишна история, но сега за първи път е в главната роля на специалния агент от ФБР Ейвъри Райън. Действието е завъртяно около разплитането на убийства, кражби, хакерство, изнудвания и всички други престъпления в кибер пространството, под юрисдикцията на ФБР. Освен пред предизвикателството да се наложи като водач в своя екип, Аркет се изправя и пред своите лични страхове.

    Продуцентът Джери Брукхаймер фокусира сюжета върху екипа на специалния агент Ейвъри Райън във ФБР, Куантико, Вирджиния, чиято задача е да решава сериозни престъпления, които започват от съзнанието, съществуват само онлайн, но се реализират в истинския свят.

    Проектът, вдъхновен от ирландския кибер психолог Мери Айкен, е първата част от поредицата „От местопрестъплението” с главна женска

    роля.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини