Социалистите от Крумовград гневни на Цвета Караянчева заради паметника на вр.Бузлуджа

По повод изразено от зам.-председателя на Народното събрание Цвета Караянчева мнение за комплекса на вр.Бузлуджапубликуваме дословно мнението на социалистите в Крумовград:

Отворено писмо


 

До г-жа Цвета Караянчева

заместник - председател на Народното събрание на Република България,

депутат от Кърджалийски многомандатен избирателен район


 

Госпожо зам.- председател на Народното събрание,

С голямо недоумение изчетохме мнението Ви за паметника на връх Бузлуджа. По - посредствено, по-цинично нагло отношение към хилядите социалисти, повярвайте, не сме чували! Що за креслив израз на представител на най- висшия орган на страната ни, не, не представител, а зам.-председател на Народното събрание! Няма да Ви напомняме за кадруването на Вашата партия и лично Вашето в областта , особено в образованието и горското стопанство, за разбитите човешки съдби! Но сега – сега се “оляхте”! С това си изявление Вие преминахте всички граници! Не Ви искаме нито извинението, нито оставката. Съжаляваме тези, които за пореден път ви повярваха. А ние – ние се готвим да се погрижем за забравения от държавата паметник, за нашия символ там ,горе на върха! Нали не мислите , че Ви повярвахме за дарението , което като млада сте дали- можем да ви възстановим стотинките - дар , който не е даден от сърце не е дар! Имаме една добра и една лоша новина за Вас. Добрата е , че когато литнем с чинията към Космоса се надяваме , не , вярваме , че там ще срещнем единствено доброта и разбирателство! Лошата е ,че Вие оставате тук, докато се научите да уважавате другомислещите , докото не загърбите езика на омразата!
Бъдете здрава!

Социалистите от община Крумовград

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    На
    наблюдател
    0 0
    15:15, 29 юни 2017
    уважаеми писачи,послушайте: стойте си в крумовград за да не заразявате с вашия бацил разумни хора извън този регион. за съжаление сте като облъчени от тази продажна комунистическа псевдопартия с най многото олигарси крадци номенклатурчици бивши настоящи техни изчадия. Ако ваши близки не са този кръг запомнете че ви манипулират и използуват. а те си живуркат с постове милиони гуляуи и разврат.
Последни новини