Паисиевци с призове в „Четящо кенгуру”

Изображение 1 от 2

    В Националното състезание “Чeтящо кенгуру“ – състезание по български език, паисиевци отново изявиха отлични умения за четене с разбиране. Състезанието даде възможност на учениците да покажат, че в областта на четенето с разбиране могат много! Със своите постижения петокласникът Павел Милев и седмокласничките Хелин Ремзи, Даниела Михова, Александра Русева, Нарин Мехмед доказаха, че четенето е в основата на всеки напредък, че точно то е зрънцето на всеки успех, стъпката към всяка победа! Награждаването на победителите се състоя на 24 юни в 35-о СУ  в град София.

    „Намери време да обмисляш, това е изворът на сила. Намери време да работиш, това е цената на успеха. Намери време да четеш, това е основата на знанието. Намери време да мечтаеш, това е пътят към звездите“, така ние им пожелаваме да търсят и намират отговор на въпросите, изправили се пред тях, да откриват нови пътища и покоряват нови върхове!

    Бъдете предизвикателство и очарование, сила и знание за всеки, надникнал в света Ви! Бъдете четящи млади хора, творци и победители!
    Поздрaвявaме Ви зa успехa! Гордеем се с Вас!, казват техни учители.

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Коментари в сайта

    Последни новини