Отново злато за Арда! Най-малките волейболисти станаха републикански шампиони в Смолян

Отборът на волейболна Арда – прекадети, с треньор Павел Митев, стана републикански шампион като завоюва златото в Държавните финали по волейбол за момчета до 14 години. Това се случи днес на финалите на преведения в Смолян турнир, където нашите момчета надвиха убедително пловдивския  Виктория Волей с убедителното 3:0. Трети в класирането остана ЦСКА. За най-добър състезател отново бе определен Георги Татаров, а Теодор Урумов стана „Най-добър изпълнител на начални удари“.

Припомняме, че вчера се проведоха полуфиналните срещи, на които Арда срази ЦСКА с 3:1. Така в последния ден от надпреварата – днес, се стигна до разпределението на медалите.

Турнирът протече при изключително засилен интерес. Нашият отбор бе придружен от своите фенове, приятели и близки. Над 50 човека подкрепиха своите фаворити, като някои останаха даже през всичките 5 дни на състезанието. Мачовете се играха в обновената спортна зала в Смолян. Участието на нашите волейболисти бе наблюдавано от президента на волейболния клуб Милко Багдасаров и от треньора на мъжкия ни отбор Иван Халачев.

Арда за пореден път доказа, че е с най-добрата детска школа в България. Тази титла не е случайна, това се случва вече 6-а поредна година. Много съм доволен от играта на нашите волейболисти! Представиха се чудесно и на ниво, както винаги, каза Милко Багдасаров.

Отборът е в състав: Георги Татаров Теодор Урумов, Манол Янев, Гавраил Цепенишев, Слави Солакчиев, Кристиян Иванов, Станислав Вълков, Енис Юсеин и Мартин Пашов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини