Наши деца със злато по карате

                      

На 18.06.2017г. бе проведен международен турнир по Карате До в Сърбия (Пуковац). Брой участници над 250 каратисти. Представители  за България бяха възпитаниците от клуб „Възход” Хасково, които  наскоро основаха клуб и в град Кърджали към СУ „П. Р. Славейков” от сенсей Д. Тренков ( член на Българската карате федерация - 7 дан).

   С чест защитиха името на България представителите на град Хасково и град Кърджали. В групата от град Кърджали тримата участници бяха :  за категория 2007-2006 година Николай Петков Костов  по дисциплина „Ката” взема златен медал ( I място)  и Купа от международния турнир за Ката за възрастовите  групи от 2009- 2006 година за която в двубой  бяха и с вторият ни участник  Тунджай Тунджай Тасим в категория 2007-2006 година.  Тунджай спечели на Ката златен медал и второ място за Купата. Третият ни участник Петко Деянов Петков в категория 2003-2002 година взема сребърен медал, експериментирайки с новозаучена Ката за по-висша степен „Майсторска”и сребърен медал на Комите. Представителката от Хасково- Пламена Ангелова взема два златни медала и се преборва за 2 купи на Комите и Ката за представителите на 2004 година. Нека пожелаем успехи  и бъдещи изяви на клуба .

                                                                                    Н. Петкова

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ми
    Минаващ
    2 -5
    21:00, 21 юни 2017
    Изключително грозна статия, за човек без всякакво достойнство и морал. Човек с ниска култура, който отива в Кърджали, за да прикрие нещата, които е вършил в Хасково.
    Защо е избрал Кърджали а не тренира в Хасково? Искате ли да знаете цялата истина? На вниманието на родители и близки на децата, ще поясня, че е добре да изискват най-малко касови бележки за таксите, които събира каратиста-треньор.
  • 2
    Че
    Четящ
    0 -5
    14:11, 22 юни 2017
    Статията не е грозна, ако човека е крив ОК. Щом е... Виж коментара
Последни новини