Официално представиха ултратънкия Моto Z2 Play

Moto Z2 Play бе обект на множество спекулации в последните седмици и сега бе представен официално от компанията. Смартфонът е по-тънък и лек от своя предшественик, но също така има по-дълъг живот на батерията, по-бърз процесор и е съвместим с Moto Mods аксесоарите. Новият модел е оборудван с 5.5-инчов Super AMOLED дисплей с Full HD резолюция от 1920х1080 пиксела, който предлага наситени цветове и добра видимост при пряка слънчева светлина.

В най-тънката си част дебелината е едва 5.99 милиметра, което е доста впечатляващо постижение. Lenovo планират да продават на пазара две различни версии на Moto Z2 Play, които предлагат съответно 3GB RAM/32GB и 4GB RAM/64GB памет.

Двете конфигурации имат допълнителни слотове за microSD карти и се захранват от Snapdragon 626 процесори, предаде AndroidHeadlines.

Батерията е със заряд от 3000mAh, която може да гарантира над 8 часа време за работа с 15-минутно зареждане.

Основната камера има 12-мегапикселова резолюция, f/1.7 oбектив и допълнителна Xenon светкавица. В предната част е разположен 5МР сензор за селфита и видео разговори, който също има LED светкавица.

Моto Z2 Play работи с Android Nougat и се очаква да се продава на пазара до края на лятото в Lunar Gray, Fine Gоld и Nimbus Blue цветове.

Цената ще е от порядъка на $499. Потребителите ще могат да го персонализират с няколко нови аксесоара Мoto Mods, които ще дебютират на пазара до края на лятото.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини