Общинският съветник Радослав Милев с питане към кмета:Къде е детското влакче от Простор?

Общинският съветник от РБ Радослав Милев е депозирал питане до кмета на община Кърджали инж.Хасан Азис за съдбата на детското влакче в парк „Простор“.Публикуваме го дословно:

До: Кмета на Община Кърджали, инж. Хасан Азис

От: Радослав Иванов Милев, Общински съветник РБ

Относно: Детско влакче парк „Простор”

Дата: 31 май 2017 г.

Уважаеми Г-н Кмет,

Обръщам се към Вас с въпрос относно детската железница в парк „ Простор”. Бих искал да попитам защо влакчето го няма в парка – на ремонт ли е изпратено и ако да, кога ще бъде извършен? Детската железница в Кърджали е първата такава в България и на нея в продължение на дълги години са се возили хиляди деца. Влакчето е един от символите на града и се е превърнало в емблема на парка. То е атракция не само за децата, но и за техните родители. Години на ред децата са се возили на железницата по случай техния празник 1 Юни, но за съжаление, тази година, няма да могат да се възползват от едно от малкото забавления за деца в града ни.

Като Кмет на Община Кърджали ви моля за съдействие и за бързо решаване на въпроса. Днес е 31 Май 2017 г. и започва лятната ваканция. Децата на Кърджали и техните родители биха искали детската железница да работи през лятото, а не през студените месеци.

Предварително Ви благодаря за съдействието и оставам в очакване на отговор от Ваша страна.

С Уважение,

Радослав Милев

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини