Бахри Юмер:Джебелчани да споделим 19 май във всяка точка на света!

ОБРЪЩЕНИЕ НА БАХРИ ЮМЕР - КМЕТ НА ОБЩИНА ДЖЕБЕЛ

          Уважаеми съграждани,

На 19-ти май 1989 година населението на Община Джебел проведе демонстрация срещу половинвековната комунистическа диктатура за да защити своето право на име, език, религия, култура и традиции.

През онези мрачни години за първи път една общност осъществи цивилизован, мирен протестен поход, който се разрасна в страната и Източна Европа, и стигна до разрушаването на Берлинската Стена.

С решение на ОбС от 30.03.1998 година денят 19-ти май е обявен за празник на Джебел /ден на всички джебелчани/.

Приканвам Вас скъпи съграждани от Джебел и джебелчани от всяка точка на света и всички наши гости на 19-ти май да споделите празника на Джебел. Надявам се с Вашата съпричасност да допринесете за един истински и цивилизован празник без политическа окраска и без политически лозунги и знамена.

Вярвам, че и в бъдеще всички заедно ще продължим да работим за подобряване облика на общината и града ни.

Пожелавам на всеки един джебелчанин много здраве, повече поводи за оптимизъм и да направим Джебел желано място, в което да се раждат и живеят децата ни.

На всички най-искрено пожелавам един незабравим празник, изпълнен с много радост и много веселие.

Честит празник уважаеми джебелчани!

Бахри Юмер

Кмет на община Джебел

Платена публикация

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ба
    бай хасан
    5 -1
    09:32, 13 май 2017
    Бе, "голЕм" е аго Бахри. Само, дето нито беше така, нито той беше на наша страна, нито света се върти около Джебел. Лъжи и демагогия, целящи да скрият истинските му(им) цели. А едната, най-важната им и най-опасна цел на агите е да отделят Кърджали от майка България. И сега трябва българската държава да действа, с такива като тях, както те си го измислят, че е било в осемдесет и девета година.
  • 2
    Ка
    Каменов
    1 0
    14:46, 13 май 2017
    Предателите да бягат от България,те не работят за родината си,те работят за диктатора Ердоган и отварят ръцете на фашистките партии у нас.Така,че ДОСТ отвори пътя на прорсуките партии
Последни новини