Никола Чанев е новият областен управител на Кърджали

С решение на Министерски съвет от днес Никола Чанев е назначен за областен управител на Кърджали. Нови лица застават начело на териториалната изпълнителна власт и в Благоевград, Варна, Смолян, Хасково, Враца, Кюстендил, Перник, Монтана, Ямбол, Ловеч, Видин, Силистра, Велико Търново, Габрово, Търговище, Шумен, Плевен, Сливен, Стара Загора и Разград.

Никола Чанев е на 36 г, икономист по образование, магистър по счетоводство и контрол, с втора магистратура по национална и регионална сигурност. Работи в системата на НАП от 2005 година, заемайки различни длъжности – от данъчен инспектор до началник сетор. Представлява гражданската квота на ПП ГЕРБ. Чанев заменя на поста Начо Ковачев, който бе назначен от служебното правителство на проф. Огнян Герджиков и ръководи областната администрация пред последните 3 месеца.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ан
    анонимен
    0 0
    00:23, 11 май 2017
    голям областен големи заместници смях по надолу не може да бъде
  • 2
    Ан
    анонимен
    1 0
    00:37, 11 май 2017
    герб това ли ви е капацитета
  • 3
    An
    anonimen
    1 0
    11:05, 11 май 2017
    Прочетох с интерес написаното през м. януари тази година от Областен управител на Кърджалийска област г-н Чанев !Много ми се иска да е бил искрен и написаното от него в статията да бъде негово верую в бъдещата му дейност .
    1."Аз искам контрол на гражданите над политиците, на управляваните над управляващите.";
    2."Сега е моментът да действаме, да направим първата крачка, да покажем, че искаме нормалност, че искаме един по-добър живот за децата си.";
    3."Покажете на онези, които се борят за гласа ви, че дните на обещания минаха, че за безчестието и подлостта няма да има прошка. - това са Ваши думи господин Чанев ДАНО ДА ГИ ИЗПЪЛНИТЕ ! УСПЕШНА РАБОТА ЗА БЛАГОТО НА КЪРДЖАЛИЙЦИ !
Последни новини