Краси Хаджиев от „Паисий” ни отсрами на Национално състезание по химия

Краси Хаджиев e единственият ученик от област Кърджали, който  се представи в провелото се от 21.04. 2017 г. до 23.04.2017 г. Национално състезание по химия и опазване на околната среда в град Ловеч. Той участва в съревнованието „Тестови задачи за ученици от гимназиален етап“ и демонстрира отлични познания в областта на химията, натрупал е ценен позитивен опит при решаване на разнообразни задачи от неорганичната и органичната химия и се е запознал със свои връстници от цялата страна.

Негова страст са природните науки: биология, химия, история и география. Краси Хаджиев обича да се занимава задълбочено с различни проблеми и аспекти от тези предметни области. Ученикът споделя, че химията за него е интригуваща,трудна,необятна и вълнуваща. Тя е пряко свързана с това, което иска да учи - медицина.

Зад гърба си младежа има страшно много участия на състезания, олимпиади, кръгли маси, различни публични прояви, които го вдъхновяват да следва мечтите си, а химията ще го съпътства винаги в това начинание.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини