Младок се прецака,обявиха бавареца му за краден и го сложиха „на трупчета“

Автомобил „БМВ“, обявен за издирване в Шенгенската информационна система, е установен в Кърджали вчера. Колата била представена в Пътна полиция от 23-годишен за издаване на транзитни табели. При извършена справка станало ясно, че автомобилът е въведен за издирване от Австрия през септември 2015 година. Съставен е протокол за предаването му и е оставен на съхранение в ОД на МВР-Кърджали. Сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ продължава работата по случая.

Криминалисти от РУ-Кърджали разкриха извършител на кражба на три 300-литрови варела. След подадена жалба от 61-годишен за липсата на инвентара са били организирани издирвателни действия и установен извършителят на деянието – 70-годишен от кърджалийско село. Варелите са били намерени в дома му, иззети са и са върнати на собственика. Работата по случая продължава сектор „Охранителна полиция“.

С постановление на Районната прокуратура в РУ-Кърджали е образувано досъдебно производство срещу И.И./29/ за неиздължени издръжки на малолетния му син. Натрупаната сума до момента е 4290 лв. Работата по случая продължава разследващ полицай.

Това съобщиха от Пресцентъра на МВР.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини