Microsoft MyPhone: старт на бета тестове

Microsoft потвърдиха факта на разработката на услугата си My Phone (известна още и като SkyBox), като без особен шум стартираха нейния сайт. Засега там присъства само съобщение за предстоящо стартиране на ограничена бета-версия на услугата.

Според достъпната в момента информация за услугата, чрез нея притежателите на мобилни устройства с Windows Mobile ще могат да синхронизират информация, да я съхраняват на сървъра с защита под формата на парола, както и да правят архивни копия на файлове от телефоните си (контакти, ангажименти, събития от календара, задачи, съобщения и други). Освен това My Phone ще позволи достъп до контактите и задачите, както и редактирането им чрез web браузър, както и да споделят снимки от паметта на телефона с други потребители на услугата.

За сега достъпът до My Phone ще бъде предоставен само на избран кръг тестери, които да открият евентуални проблеми в реализацията на технологията. По-подробна информация за My Phone ще стане достъпна на Mobile World Congress в средата на този месец, а скоро след това се очаква и отварянето на сайта за публичен достъп.
Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини