Задава се Battlefield: Bad company 2

Студио DICE, част от Electronic Arts, обяви разработването на Battlefield: Bad Company 2 - продължение на хитовото заглавие, излязло през миналата година. В тази част Bad Company екипът отново е в сърцето на екшъна, където трябва да използва всяко оръжие и превозно средство, с което разполага, за да оцелее.

За да се подготвят за атаката през тази зима, играчите могат да тренират с Battlefield 1943 - съвсем нова мултиплеър игра, която ще бъде достъпна от лятото чрез PlayStation Store, Xbox LIVE Marketplace и за компютър.

В Battlefield: Bad Company 2, „лошата компания" си проправя път през заснежени планински върхове, гъсти джунгли и прашни селца. С тежък арсенал от смъртоносни оръжия и различни превозни средства, екипът се впуска в изпълнение на мисията си и е готов да взривява, отстрелва, помита, заличава и напълно да унищожава всичко по пътя си. Тотално разрушение в името на играта, доставено по начин, по който само енджинът на DICE от следващо поколение Frostbite може. Без значение дали онлайн или офлайн, враговете скоро ще научат, че няма къде да се скрият. Battlefield: Bad Company 2 ще бъде достъпна за Xbox 360, Playstation 3 и компютър.

Използвайки същия Frostbite енджин, Battlefield 1943 пренася играчите във Втората световна война. Играта предлага безкрайни часове мултиплеър екшън за 24 играчи над три класически локации: Уейк Айлънд, Гуадалканал и Иво Джима.. В Battlefield 1943 играчите ще попадат в безпощадни въздушни двубои и напрегнати окопни битки.
"Bad Company 2 заимства всичко, което играчите харесват в оригинала и повдига летвата - повече превозни средства, повече разрушение и отборна игра" - заяви Карл Магнус Трьодсен, изпълнителен продуцент на франчайза Battlefield в DICE. "Battlefield 1943 е нов поглед към миналото, оживяващ с помощта на съвсем нова технология, която нямаме търпение да представим на играчите."
Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини