Цветан Цветанов: Когато има стабилно правителство, има и средства като тези за ремонта на зала "Младост"

    Как върви ремонта на Спортна зала "Младост" в Димитровград се увери днес председателят на Националния предизборния щаб на ГЕРБ и зам.председател на партията Цветан Цветанов. Той направи оглед на място, заедно с водача на листата на ГЕРБ за Хасковски избирателен регион Делян Добрев и кандидатите за депутати Станислав Дечев, Евгения Ангелова, Гергана Кръстева, Деян Иванов.

    "Ремонтът е благодарение на специалното отношение, с което се ползва община Димитровград от правителството на ГЕРБ в последните няколко години. В края на миналата година Министерски съвет отпусна целево 3 000 000 лв. за реконструкция и внедряване на мерки за енергийна ефективност на зала "Младост" и за това аз само мога да благодаря", коментира кметът Иво Димов.

    Цветан Цветанов заяви, че когато има стабилно правителство, има и подобни целеви средства, не само за Димитровград, но и за всички останали български общини.

    "Правим това, защото искаме да подобрим средата за живеене, да има условия за спорт, а това е част от превенцията към подрастващите - да намалим агресията в училищата, както и да не ги правим съпричастни към наркотици, алкохол и др. пороци. Залата ще бъде удобна, както за деца, така и за възрастни", обобщи Цветан Цветанов. Той пожела нови шампионски титли, медали и пари за Димитровград.

    Изцяло нова е визията на Спортна зала "Младост", увериха от екипа, отговарящ за ремонта. Всички материали, с които се работи са труднозапалими и безопасни, осигурени са нови димни люкове, отговарящи на стандартите. Освен за спортни събития, залата ще може да се ползва и за концерти. Допълнително е била проектирана акустиката й, ще има и места за хора с двигателни проблеми.  

    Над 40 години залата не е била ремонтирана. В момента всичко се подменя и обновява, съхранен е само пода от сибирска лиственица, припомни Иво Димов. Нова е изолацията, отоплението, канализацията, санитарните възли, дограма и т.н. Очаква се залата да е изцяло готова в средата на юли месец тази година.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET
    Последни новини