24 °C

Цветан Цветанов: нови 4000 работни места до една година в Хасковско

  Привличане на инвестиции за създаване на нови работни места в Хасковска област. Този приоритет изтъкна зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, който посети днес областния град. По време на обиколката си из града той имаше възможност да разговаря с граждани, които му поставиха въпрос именно дали има възможност за създаване на работни места.

  „Убеден съм, че всички усилия, които се полагат от Делян Добрев, от всички колеги - народни представители, областният управител и цялата местна администрация, е да могат да се привлекат инвестиции, за да се разкрият нови работни места. Това е най-важният приоритет“, каза Цветанов. Той  изрази увереност, че това може да се реализира само в рамките на тази година, за осигуряване на 4000 работни места с разкриване на новите предприятия, които ще бъдат изградени на територията на Хасковска област. „Убеден съм, че това са важни стъпки, за да можем да дадем силната надежда на хасковци, че действително ще има европейско бъдеще и за тях“, категоричен беше зам.-лидерът на партията.

  Като друг приоритет за развитието на Хасково Цветанов изтъкна продължаване на програмата за санирането. Той припомни, че имаше голямо забавяне от старата администрация в местната власт и изрази увереност, че настоящото ръководство и екипа, създаден от кмета Беливанов, и с помощта на Делян Добрев и с всички експерти, ще помогнат за по-бързото случване на това саниране за колкото е възможно повече многофамилни жилища. „Затова на 26-ти март, ако получим подкрепата, санирането ще продължи на територията на цялата страна и, разбира се, всички тези многофамилни жилища ще придобият съвсем друг облик", каза Цветанов. А Хасково заслужава да има такъв облик и енергийна ефективност, която да намали, сметките на всички обитатели в тези жилища. „Убеден съм, че това ще го направим със стабилно правителство, което през 2016 г. успя да направи 3.5 процента икономически ръст, да имаме излишък за първи път от 8 г. Да имаме икономически ръст, който да ни дава възможност 2018, 2019, 2020 г. да имаме възможност за брутен вътрешен продукт 120 млрд. и действително да постигнем по-високи доходи за българските граждани – минимална заплата 650 лв., средна работна заплата – 1 500 и разбира се увеличаване на пенсиите, съобразено с икономическия ръст, който съм убеден, че ще го има“, каза още зам.-председателят на партията. Той вметна, че първият етап от предпоставката за развитие на Хасковски регион е магистрала „Марица“, чието изграждане беше поето като ангажимент от кабинета Борисов-1 и беше изпълнен“.

  Цветан Цветанов беше придружен от кандидатите за депутати от Хасковска област – Делян Добрев, Станислав Дечев и Евгения Ангелова, както и от кмета Добри Беливанов, членове на партията и симпатизанти. Те призоваха хасковлии да направят правилния избор на 26-ти, като предпочетат номер 11 в бюлетината, защото това е бъдещето не само на Хасково, но и на България. А ГЕРБ дава реалните решение за Хасково, за областта и за страната.

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!

  Източник: Haskovo.NET

  Хороскоп за 06.06.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Предстоят ви може би повече ангажименти отколкото сте предвидили и въпреки почивния ден, някои от вас ще бъдат доста натоварени. Въпреки това дейностите, с които се захващате ви носят удовлетворение и стимулират доброто ви самочувствие. Това е особено валидно ако са непосредствено свързани с деловата сфера. Можете да разчитате на добри приходи.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днешният ден няма да остави време за почивка на онези от вас, които се занимават със собствен бизнес. Действате бързо, когато това се изисква от вас, но през останалото време добре премисляте действията си и предпочитате да не избързвате. Очаквайте скорошни приходи от дейност, която сте успели да реализирате с помощта на близък човек.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще се погрижите за всичко, което планирате днес да приключи в рамките на деня. Градивните ви усилия ще ви държат в добра форма и ще съумеете да се организирате с времето си. В личния си живот ще постигнете разбиране със себе си и ще се съобразите с развитието на дълго очакваните промени.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Запазете за себе си намеренията, не ги правете достояние на всички. Очаровани сте от вниманието на човека до вас и това ви обнадеждава за връзката ви. Новини от близък човек, пребиваващ в чужбина. Притесненията ви ще отшумят и скоро ви очакват нови развития. Хранете се здравословно, възможни са неразположения.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Организирайте се по-добре, ако искате да се справите с всичките си задачи. Пред вас ще се изправят предизвикателства, изкушенията на които ще ви проводят в друга посока на мислене. Ще се стремите да повишите благосъстоянието на семейството си и ще намирате преки пътища за постигането му.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Днешният ден е особено подходящ за почивка и развлечение. Имате нужда от отдих и зареждане със свежи сили, затова не се колебайте да прекарате този ден по възможност на открито и в компанията на близки хора. Чувствате се добре в ролята на организатори, затова едва ли ще сбъркате ако се наемете с инициирането на подобно мероприятие.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Овладейте емоциите и ще си спестите разочарования и неприятности. Споделете отговорностите и не предприемайте нищо ново. Не се натоварвайте с информация, която не ви засяга пряко, търсете тишината и спокойствието. Погрижете се за дома, направете пролетно почистване и мислите ви ще се успокоят.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не се разпилявайте в много посоки, за да не провалите изпълнението на важен ангажимент. Можете да направите и нещо повече за себе си, без да изпускате от контрол ситуацията. Ще получите възможност за допълнителни доходи, предвид нарасналите си нужди, но и защото имате енергия за това.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  В личния ви живот ще настъпи объркване, породено от разминаването между очакваното и случващото се. Проявете разбиране и търпеливо изчакайте момента за решителни действия. Твърде често оставяте емоциите да ви водят, а от това следват различни проблеми. Дайте си малка почивка.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Ще се радвате на хубав и ползотворен ден. Вътрешното ви чувство за равновесие и справедливост ще ви изведе на правилните позиции, дори да изненадата с поведението си някого. Силата ви е в разума и умението да постигате целите си, нещо с което не всеки може да се похвали. Възможно е ново приятелство.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Покажете доброто си отношение към хората, с които общувате и ще направите деня по-хубав, освен, че има какво да научите за себе си. Настроението ви ще се подобри от присъствието на някой, който не спира да ви вълнува. Споделете любовта си и ще откриете, че чувствата ви са взаимни.
  06 юни 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Изчистете главата си от излишни и натоварващи ви мисли. Дистанцирайте дразнителите около себе си и ще се почувствате добре. Хубавото време, приятелите и развлеченията ще направят деня ви приятен. С нови сили ще се посветите на заниманията си и ще оставате доволни от себе си.
  06 юни 2020
  Последни новини