Паисиевци получиха благодарствен адрес от БЧК,дариха внимание на хора в нужда

Изображение 1 от 3

    БЧК благодари на третокласниците от СУ „Отец Паисий“ за усмивките, добротата и искрените пожелания, с които дариха мартенички на „Дом за стари хора“, Дневен център „Надежда“ , ЗЖ в кв. Байкал и работещите в „Артекс – България ЕООД“.

                    Идеята идва спонтанно в класа. Инициатор е Елисавета Добрева. Момиченцето се обръща с молба към своите съученици и г-жа Владимирова. Още на другия ден закипява усилен труд. Със своите сръчни ръце децата впилитат в мартеничките пожелания за здраве, обич и благоденствие. Дарят своите произведения на БЧК – Кърджали, с молбата да бъдат техни посланици в доброто дело. Така, най-искрените им пожелания достигат до много хора-деца и възрастни.

                    Днес, 14.03.2017 година, госпожа Ламбрета Анастасова връчи на г-жа Анна Владимирова и учениците от 3 „б“ клас благодарствен адрес от името на Областния съвет на БЧК, град Кърджали. Червенокръстците пожелаха на паисиевци да бъдат здрави и да запазят в себе си сърдечността и добротата.

                    „ ... ЗАЩОТО, за доброто няма нарочен празник, а и нека не чакаме такъв. Вероятно, светът и времето, в което живеем, ще бъдат по – поносими, ако се обичаме искрено и проявяваме загриженост към ближния!“          

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини