Караянчева с два гола в решаващ мач,игра като капитан за 2:0 и в изборите

    Капитанът на отбора на кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ Цвета Караянчева наниза два гола на тима на младежите за победата от  3:1 в оспорван двубой.Караянчева се раздаде по терена ,като игра еднакво успешно в нападение и защита подобно на проявите й в политиката.Единият от головете бе отбелязан от дузпа и той бе решаващ за обрата на резултата.Младежите на ГЕРБ не се дадоха лесно,въпреки,че отборът на кандидатите за народни представители поведе в резултата.Изключителна заслуга за успеха на листата имаше д-р Адам Персенски.Той игра на вратарския пост и спаси няколко опасни удара .

      Преди мача футболистите на кандидатите за народни представители загряваха усилено,за разлика от младежите и това е вероятната причина за техния успех,твърдят специалисти.

    Капитанът на листата Цвета Караянчева получи правото да бие първият удар в мача.Това донесе и късмета на кандидатите за народни представители.Всички те се състезаваха с номер 11 на фланелките си колкото е номерът на ПП ГЕРБ в интегралната бюлетина.На фланелките им бяха изписани и имената им.

    Футболният мач се състоя на игрището в парк „Арпезос Север”,където паралелно се проведоха  и мачове на деца от квартал „Боровец”.

    Освен футболната надпревара имаше състезания по тенис на маса,фрисби,скачане на въже,спортни танци.Доминираха  състезателите от листата за народни представители.Особено драматична бе срещата по тенис на маса между кандидатът за народен представител Николай Маргаритов и председателят на групата съветници на ПП ГЕРБ в местния парламент Огнян Иванов.Маргаритов бе категоричен в резултата.Иванов се оправда със липсата на време за тренировки.

    Публиката видя в двата гола на Караянчева знак,че ГЕРБ ще вземе два депутатски мандата в Девети кърджалийски многомандатен избирателен район.
     Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини