6 °C

Изцяло обновена е листата на ДПС за нашия многомандатен район,търсен е баланс на етносите

Изображение 1 от 5

  Изцяло обновена е листата на Движението за права и свободи за Девети кърджалийски многомандатен район.Търсен е баланс между етническото представителство и половете.Това е знак,пряко адресиран към избирателите,както и фактът,че председателя на партията Мустафа Карадайъ е водач на листата.Основната цел която ще гоним е пет мандата.Няма да считаме за поражение и запазването на досегашните мандати.Затова и регистрираме знаково листата в 4 и 5.Това сподели пред журналисти ,веднага след регистрацията на листата зам.-председателят на ДПС инж.Хасан Азис.Той каза,че силата на листата е в единството на представените в нея и подкрепата на десетките номинирани от местните съвети на партията.

  Нашите листи винаги са били балансирани през годините.Сегашните номинации съответстват на особеностите на региона.Първоначално имаше над 100 номинирани ,но разширеното заседание на областния съвет отся 52.Всички номинирани бяха достойни да попаднат сред десетте, които влязоха в листата.Нещо повече можеха и да я оглавят.Това сподели областният председател Изет Шабан.Той подчерта,че всички партии са еднакво силни като опоненти и ДПС не търси врагове сред тях.

  На въпрос,дали би влязал в Народното събрание или би предпочел да остане кмет,инж.Хасан Азис отговори,че това ще го решат избирателите на 26 март,както и партийното ръководство.Той ще работи усилено за изборите.Докато е в отпуск,ще го замества зам.-кметът по строителството инж.Катя Митовска.

  Ето и листата ,която бе регистрирана днес в РИК-Кърджали.

  1.Мустафа Карадайъ

  2.инж.Хасан Азис

  3.Адлен Шефкед

  4.Ерол Мехмед

  5.Альоша Синабов

  6.Метин Байрам

  7.Байрам Байрам

  8.Сейфи Мехмедали

  9.Ахмед Моллахасан

  10.Валентина Димитрова

  Текст и снимки:Георги Кулов

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 21.01.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Днес ще е най-добре, ако се отдадете на пълна почивка. Позволете си го дори само през един ден от седмицата. Помислете за себе си и за неща, които да ви освежат. Предложение за вечерта ще ви мотивира за промяна на външния ви вид. Не пренебрегвайте онова, което ви предлага сърдечния партньор.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще се чувствате в добра физическа и психическа форма и наред със своите задачи ще се включите активно в решаването и на обществените. Ще изпълните както своите, така и очакванията на другите към вас. Волята ви ще укрепне, ще се освободите от съмненията и тревогите си, а пътя ви ще стане по-ясен.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Каквито и усилия да ви струва това останете си в къщи днес и се опитайте да бъдете максимално полезни на себе си и на семейството си. Със свежото си чувство за хумор ще успеете да създадете приятна атмосфера около себе си. Поканете приятели на вечеря и се забавлявайте.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ще посветите времето си в проучване на нова дейност, от която очаквате добри доходи. За да напреднете по-бързо се съветвайте с хора, които са запознати с материята и се ползвайте от опита им. Изчистете съзнанието си от тревожни мисли и се посветете на главното, ще успеете.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Пригответе се за работа. Неотложни ангажименти ще приковат вниманието ви. Умората обаче, ще ви накара да потърсите пътища за развлечения и релаксация. И независимо от всичко трябва да се погрижите за дома, децата и родителите си. Останете търпеливи, запазете спокойствие.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Доброто сътрудничество, което градите с партньорите ви се отразява позитивно на мисленето, работата и печалбите ви. Но мислете за себе си, бъдете по-рационални по отношение изразходването на енергията си и не се разпилявайте излишно. Романтично запознанство и начало на дълга връзка.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Поради многото си ангажименти днес ще решавате проблемите си в движение, но грижата ви за другите ще е от първостепенна важност за вас. Възможни са затруднения от технически характер, но ще се справите. Отношенията с човек от обкръжението ви могат да се изгладят с компромиси и от двете страни.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Нерешени проблеми от личен характер ще ви занимават и привеждат в активност. Бъдете прагматични и не отхвърляйте съвети и помощ. Чуждият опит също може да ви бъде полезен. Сигурно е, че няма да пренебрегнете интересите си и ще ги отстоявате докрай. Здравето ви се нуждае от повече грижи. Нуждаете се от повече ведрина в живота си.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще постигнете спокойствие и ще балансирате по важност приоритетите си. Наред с това ще се погрижите за дома и семейството си. По отношение на общ проблем ще трябва да предприемете по-решителни стъпки за да го приключите в срок и добре за всички ви. Очакванията ви ще се сбъднат и ще се поздравите с успех.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  За да не останете разочаровани, не хранете прекалени очаквания към никого. Ще бъдете щастливи, ако станете по-малко претенциозни към другите. Отнесете се великодушно към стоящите по-долу от вас и ги насърчете. Проблем може да се окаже неразбирането, което ще срещнете от специален за вас човек. Имайте търпение и не налагайте мнението си.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще въвеждате ред в делата си и без затруднение ще създавате нови познанства. Наред с това ще преосмислите отношенията си с някого, който с поведението си влияе деструктивно на мислите и решенията ви. Следвайте разума и сърцето, това ще ви помогне с достъпни средства да постигнете намеренията си.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Вероятно интуицията ви подсказва да си останете в къщи днес. От друга страна не е изключено ваши добри приятели да ви отправят съблазнително предложение за веселба навън. Делови ангажименти също ще ви изкушават да напуснете леглото днес.
  21 яну 2021

  Случаен виц

  Последни новини