Йорданка Чавдарова:Пускат се безпочвени слухове за Езиковата гимназия

Слуховете за снижаване на нивото на преподаване в Езиковата гимназия през последните десет години са безпочвени.Нивото е високо.Доказват го призовите места на нашите ученици на национални олимпиади.Успяваме да класираме по десет младежи на олимпиадата по немски.В състезанието по английски изпреварихме дори децата от Американския колеж.Имаме лауриати на награди.Това сподели в ефира на Регионалното радио Кърджали директорката на Езиковата гимназия Йорданка Чавдарова. Тя подчерта,че управлява учебното заведение от 2000 г.Гръбнакът на екипите от преподаватели по различните езици е непроменен.Младите учители,които са назначени са възпитаници на Езиковата гимназия и са отлично подготвени.

Чавдарова сподели,че има промяна в ценностната система на учениците.Налагат се в публичното пространство идоли,които не дават най-добрия пример на децата.Те започват да търсят по лесния начин да вземат диплом.Преподавателите в гимназията полагат максимални усилия да дадат повече знания на учениците.Усилия обаче трябва да има и от страна на родители,а за ценностната система и от цялата общественост.

Винаги ще се стремя Езиковата гимназия да бъде водещо учебно заведение в областта.Не случайно учителския колектив ,заедно с учениците работи по много проекти.Кандидатствали сме и за иновативно училище,подчерта Чавдарова.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ко
    КО НЕ
    3 0
    23:18, 15 фев 2017
    "Чавдарова сподели,че има промяна в ценностната система на учениците." Проблема е в ценностната система на теб и заместниците ти. Всеки завършил ПГПЧЕ може да го потвърди.
Последни новини