„Кърваво” протестно писмо на БСП-Кърджали до „Позитано”20 за назначението на Начо Ковачев

Кърваво протестно писмо до партийната централа на „Позитано” 20 е изпратила областната структура на БСП в Кърджали.Социалистите от града край Арда са недоволни от решението на правителството за областен управител на Кърджали да бъде назначен „цариста” Начо Ковачев.Недоволството на кърджалийци срещнало подкрепа от партийната централа.

Няма политическа логика.В областта БСП завоюва 9000 гласа за изборната победа на ген.Румен Радев,а в отговор назначеното от него правителство пренебрегва приноса ни.Това сподели пред Кърджали бг вести областният лидер на социалистите Милко Багдасаров.Той каза,че от столетницата са имали фаворит за поста областен управител и това е общинския лидер Георги Кючуков.Това е гавра с нашата организация.Ще припомня ,че през 2005 г.имаше решение на областен и национален съвет за областен управител на Кърджали.Тогава от ДПС извадиха десетки вестникарски изрезки,за да провалят номинацията на БСП.Коалиционното правителство си назначи свой човек,но поне бе член на БСП.Сега се подиграват като слагат царист,категоричен бе Багдасаров.Той каза,че ще говори с премиера Огнян Герджиков,с който са заедно във волейболната централа.Искам да разбера мотивите му.Не може да поискаш от един човек сивито му в понеделник и в сряда да го направиш областен управител,категоричен бе Багдасаров.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    На
    наблюдател
    3 -2
    13:28, 10 фев 2017
    Този кариерист багдасаров каква промяна на устава следва да се направи че да се забрави физиономията му. по фалшив и вечно да напомня за себе си човек няма в кърджалийска област.
  • 2
    Ки
    кирил кирев
    3 -2
    13:50, 10 фев 2017
    Абе багдасаров кога най сетне ще се освежи тази партия с нови лица , стига бе човече 30 години стигат,
  • 3
    Ан
    Анонимен
    2 -1
    14:00, 10 фев 2017
    Партията има нови и млади лица,ама старите муцуни и такива като вас дето пишете трудно ги забелязвате!
  • 4
    Ре
    реалист
    4 -1
    14:02, 10 фев 2017
    Алоооооооо, Багдасаров ако беше кариерист, досега да се е оправил и да е на съвсем друго място!!!Прав е с позицията на социалистите ! Така трябва !!!!Няма човек в града да не го познава и уважава!На доста хора е подал ръка в труден момент!!
  • 5
    Ив
    Ивановаа
    4 -3
    14:11, 10 фев 2017
    Номер едно е Милко!Винаги широко скроен , винаги над дребнопартийните интриги!А тези,които мрънкат срещу него определено го правят от завист,защото никога няма да могат да достигнат нивото му !
  • 6
    Зн
    Знаещ
    1 -1
    18:09, 10 фев 2017
    Милко, пак слагаш каруцата пред коня. Чакай малко, още не сте взели властта та да пишете кървави писма и да кадрувате. Спечелете изборите и тогава. Ама май Багдасаров рипа, щото знае, че тоя път ще яде червената тояга и даже няма да е в листата.

Още новини

Последни новини