Вежди Рашидов се оплака, че соросоиди му искали оставката

Нашата държава се управлява от фейсбук, платени протестъри от улицата. Скоро едни протестъри, едни соросоиди дойдоха да ми искат оставката. Това заяви бившият министър на културата Вежди Рашидов по "Канал 3".

"В едно предаване, в което трябваше да се говори за Закона за културното наследство, изведнъж започва да се говори против министъра – че е крадял, че има хотели, че е идиот. Тогава писах на водещия, който не направи никакви усилия да спре, дори се хихикаше. Тогава казаха, че има натиск от страна на министъра срещу свободата на словото. Държавната медия е също на заплата на държавната ясла, както е и министерството“, каза Рашидов и посочи, че във Франция за подобна ситуация френския му колега е осъдил медия за клевета на 47 млн. евро. 

Поповод конгреса на БСП, който днес тържествено бе закрит с "Тих бял Дунав" бившият министър коментира: "Която и песен човек да изпее, по-важното е какво ще направи. Когато човек иска да управлява, трябва да знае, че българите не са експериментално зайче".

"Написах писмо до главния прокурор и поисках проверка за последните 10 години в НАП. Излизам от министерството с това, с което съм влязъл през 2003 г. Помолих данъчните да проверят и сина ми. Никога не съм работил в "Мултигруп". Познавах Илия Павлов, може да има грехове момчето, на мен никога нищо не ми е сторил", обобщи Рашидов.

Източник: http://www.faktor.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини