Възрастни без дете-придружител не се допускат! (VR видео)

    Градските деца, като всички деца са жадни за приключения, а да попаднат сред дивата природа за тях е точно такова пътуване в непознатото. И така, представете си приключение в дивата природа, където децата могат да изпробват физическата си сила и умения в гората и да я опознаят без рискове. Това е само една от възможностите, които Музеят на естествените науки предлага за семейно развлечение.

    The Woods е триетажна структура с кухи стволове през които се пълзи, въжени мостове и стена за катерене. Но децата могат да научат по забавен начин много, докато играят. Техният естествен търсачески инстинкт може да се развихри в зоните за откриване на фосили и животни, които обитават различни кътчета на гората. Има и езеро с живи речни същества.

    Възрастните са добре дошли да се присъединят в приключението с децата си. Но съгласно правилата на Музейния център в Синсинати, възрастни не се допускат в Детския музей без дете-придружител.

    Въпреки, че The Woods е за деца над 8 години, по-малките деца също могат да разгледат. В този случай трябва да имат възрастен придружител, тъй като има някои тъмни и тесни пространства, които могат да са объркващи за по-малките.

    The Woods има чисто нов аквариум за своите костенурки - Пенелопе, Бодхи, Мирта и техните приятели. Той е по-голям и дава още по-добра гледка към живота под и над водата на рибите и влечугите от нашите собствени дворове. 

    The Woods е отлична възможност децата да се образоват, докато играят. Но това е само част от тематичните зони с такава цел в Детския музей Duke Energy. Забавлението за деца от всички възрасти в него предлага осем образователни и тематични зони, като две са специално предназначени за предучилищна възраст и по-малки деца. 

    Докато се катерят, пълзят и промушват, докато откриват "съкровища" от природата, те я изследват и научават много за себе си и света около тях. Могат да поиграят с по-сложна машина в зоната на енергетиката и да опознаят Детския град. Има и над 1800 часа програми за изкуство, култура, четене, наука и други, всяка година. Децата могат да си поиграят със звуците - да свирят на всевъзможни инструменти - по класическия начин, но и да правят музика с движенията на тялото си. Могат да послушат приказка или да се качат на сцената за диви танци. Каквото и да решат да правят, Детският музей е място, където никой не им казва "Не пипай това". 

    Детският музей Duke Energy в Синсинати е в топ 10 на детските музеи в САЩ, където забавление и обучение вървят ръка за ръка. И както много други музей по света, за да се случват нещата, тук работят множество доброволци.

    Видеото с виртуална реалност ще ви покаже Cincinnati Museum Center

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини