450 000 евро джакпот за Лудогорец от лидера в Турция

450 000 евро ще влязат в касата на Лудогорец от лидера в турското първенство Истанбул ББ. Бившият защитник на тима Жуниор Касайра премина в комшийския тим. Вчера пропадна възможността Шалке 04 да го продаде на китайския Чонкин Лифан, а след това бразилецът да отиде под наем в Гранада.

"Кралскосините" получиха по-изгодна оферта за десния бек от Истанбул ББ. Преговорите между двете страни финишираха успешно и Кайсара вече е футболист на лидера в първенството на Турция.

Според медиите в южната ни съседка сделката е на стойност 3 млн. евро. Това означава, че Лудогорец ще прибере около 450 хил. евро, защото при трансфера на бранителя в Шалке "орлите" запазиха правото на 15% от сумата от следваща негова продажба.

Истанбул ББ прави много силен сезон и води в Сюпер Лиг с 39 точки и без нито една загуба. В новия си клуб Кайсара ще се събере с бившия халф на Литекс Дока Мадурейра и бившата звезда на турския национален отбор Емре Бельозоглу. Истанбулспор ББ играе мачовете си на Олимпийския стадион в града с капацитет 76 000 места.

Източник: offnews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини