Златоградчанин троши заведение, отказали да му сервират пиене

41-годишен златоградчанин бе осъден, заради това че потроши цяло заведение след като персоналът му отказал алкохол. С.В.П. строшил вратата на заведението, а след това подкарал да чупи наред чашите за алкохол,кафе, бира и вино. Безработният мъж не спрял дотук. Дошло ред на алкохолните напитки. Изпотрошил всичко, което било на витрината- шишета с ракия,водка, бира уиски.

Мъжът влязал в заведението към 22 часа. Поискал алкохол, но от заведението обявили, че са в края на работното време и възнамерявали да затварят. Дори му посочили табелката докога работят, окачена на вратата.

Защитата на безработния ерген предложила споразумение с прокуратурата, която е прието от Районен съд-Златоград. Осъжданият преди това мъж е осъден на пробация за година и шест месеца като ще се подписва два пъти в седмицата. За същия период С.В.П. ще се среща с пробационен служител. Той е включен за година и шест месеца в курсове за професионална квалификация, програми за обществено въздействие.

Той вече бил платил щетите в размер на 1090,10 лв, но ще трябва да се бръкне с още 331,84 лв. ,от които 100 лв. за извършена стоково-оценъчна експертиза и 231,84 лв. за извършена съдебнопсихиатрична експертиза.

 

Източник: http://www.24chasa.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини