„Здравните” теми предпочитани от читателите на Кърджали бг вести тази година

„Здравните” теми са предпочитани от читателите на сайта Кърджали бг вести през отминаващата 2016 г.По традиция правим класация на статиите по брой на уникалните посещения в сайта.Тази година водещата тема е болезнена за кърджалийци:”Хирургът от Кърджали  Неджат Али:Заради ОЦК рак на белите дробове мъчи кърджалийци”.Младата надежда на родната хирургия защитава докторат и споделя впечатленията си от раковите заболявания на белия дроб.

Водеща тема е свързана с известен лекар от Кърджали:”Днес почина големия лекар и човек д-р Васил Ликоманов”.Кончината на д-р Ликоманов,известен и с обществено-политическата си дейност предизвика хиляди посещения в сайта.

Една позитивна „здравна новина” предизвика интересът на съгражданите ни:”Кърджали има своето бебе ин витро благодарение на инициативта на болницата”.

Следва я позитивна новина,свързана с развлечението на съгражданите ни „Възродиха култовия ресторант „Москва”,кухнята от цял свят”.

Етно-политическите новини отстъпват на заден план в първата десетка на най-четените статии.Хиляди посещения имат статиите „Българи,турци,помаци плакаха на паметника на отец Топузлиев”,”Българите мохамедани от Кърджалийско:Ние сме неразделна част от българската нация” и „Юксел Йозкан:Изселниците имат свой фаворит за президент,очаквйте 30 000 гласа от Турция”.

Тази година за първи път от създаването на сайта през 2010 г.не водят теми за катастрофи или криминални престъпления.Сайта започва да избистря читателския си профил,който определено има по-сериозни претенции към тематиката на предлаганите статии.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини