Валери Божинов скочил през прозорец, за да се спаси от половинката си

Алисия хвана Божинов в изневяра

Фолк певицата Алисия откри Валери Божинов в хотелския комплекс Царско село край София, в компанията на две жени и приятеля му Благой Георгиев.

"Алисия дойде с приятелката на Благой - Христина към 3 часа през нощта. Видяха къде са паркирани колите на футболистите и затропаха на вратата на вилата. Явно Валери е видял кой ги търси и скочи през прозореца. Но Алисия го посрещна и стана скандал.", разказват свидетели на сцената.

След заплахите на фолкпевицата, че повече не иска да го види, футболистите успели отново да спасят отношенията с любимите жени. В новогодишната вечер те кротко вдигали наздравици с Христина и Алисия в заведение в Сандански.

Миналият петък Алисия прекара вечерта с приятелка в столичния Планет клуб. На съседно сепаре по женски се забавляваше и лятната забивка на Божинов - плейтмейтката Златка Райкова, съобщава БЛИЦ.

"Няма какво да деля с Алисия. Щастлива съм с моя приятел Благой. Тя да му мисли с такъв мъж като нейния. Вече изпитвам съжаление към нея. Само не разбирам защо се унижава да го преследва. Да го остави да си чупи главата", коментира Златка.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини