На 11 декември от НАП теглят късметлията, който ще спечели лек автомобил

Малко остава до тегленето на голямата награда в лотарията с касови бележки на НАП и МФ. Касовите си бележки потребителите могат да регистрират до 16.59 на 9 декември. Късметлията, който ще грабне колата, ще бъде изтеглен на 11 декември. От началото на инициативата - 16 ноември 2015 г., за участие са регистрирани 50 милиона касови бележки на обща стойност 650 милиона лева от цялата страна. 
  През тази година и кърджалийка попадна сред печелившите. Фискален бон за 9.99 лв. от заредено гориво на газoстанция в Кърджали донесе късмет на Адрияна Вълчева. Тя получи нов смарт телефон. Повече от 1800  кърджалийци са част от лотарията с касови бележки на Министерството на финансите и Националната агенция за приходите.  От началото на кампанията до момента от региона  в лотарията участват над 400 хиляди бележки  на стойност над 5,5 млн. лева. Един от местните потребители държи рекорд с близо 8 хиляди регистрирани касови бележки за участие в лотарията.  
  От НАП напомнят, че  хората трябва  да пазят касовите си бележки или техни копия - сканирани или фотокопия до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.

Източник: http://bnr.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини