Богата програма за коледните и новогодишни празници в Ардино

Изображение 1 от 2

    8-метрова новогодишна елха поставиха в центъра на Ардино. Предстои коледното дърво да бъде украсено и да радва ардинци и гостите на града по време на празниците. В центъра на града вече са монтирани ралични светещи фигури.

    И тази година културните и спортните прояви за коледните и новогодишни празници в Ардино са с разнообразна програма. Във фоайето на градското читалище ще се открие

    Коледна трапеза и Благотворителна – изложба базар от картички, сурвачки и сувенири за подпомагане лечението на Даниел Сакалиев, ученик от СУ „В.Левски”.

    В ДГ „Слънце” ще се проведе базар от картички и сувенири, изработени от децата с благотворителна цел за „Ардинската Коледа”. Във фоайето на читалището ще се открие Общинска изложба-конкурс „Зимни фантазии” с поздравителни картички, сурвачки и новогодишни аранжировки.

    На 21 декември в салона на читалището ще се организира празничен Коледно-Новогодишен концерт с участието на любителски художествени състави от НЧ «Родопска искра” , СУ „Васил Левски”, ДГ „Слънце”, ДГ „Брезичка”.

    Кметът на общината Ресми Мурад ще направи отчет за изминаващата година.

    На 23 декември Ансамбълът за турска музика на учителите от гръцкия град Комотини ще изнесе концерт в салона на градското читалище.

    Гюнер ШЮКРИ

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини