46 абсоловенти от филиала на МГУ в Кърджали получиха своите дипломи

46 абсоловенти от випуск 2016 на филиала на Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски” в Кърджали получиха своите дипломи за завършено висше образование. Тържествената церемония се състоя в Бизнес инкубатора. Първи, своите дипломи получиха тримата отличници на випуска Десислава Хаджиева, Христо Кирков и Ташко Беловски. Те бяха отличени и с плакет от университета. Завършилите абсоловенти са от специалностите "Разработване на полезни изкопаеми”, "Компютърни технологии в инженерната дейност”, "Обогатяване и рециклиране на суровини”,  "Автоматика, информационна и управленска техника” и "Управление на ресурси и производствени системи”. "Вярвам, че всеки един от нас, като млади и целеустремени хора, ще успее с труд и упоритост, с борбеност и търпеливост ще се реализира професионално", каза в своето приветствие от името на завършилите Христо Кирков.
 В кърджалийския филиал се обучават над 250 студенти, основно от регионите Кърджали, Смолян, Стара Загора и Хасково, обяви директорът на филиала проф. д-р Димитър Анастасов. Той пожела на завършилите здраве, професионални успехи, много хъс в работата.
   Тържествената церемония по връчване на дипломите уважиха заместник областният управител Румен Младенов, представители на Общинска администрация Кърджали, на предприятия, синдикалисти и директори на учебни заведения.

Източник: http://bnr.bg

Коментари в сайта

Последни новини