Кърджалиец мастурбира до „Отец Паисий”пред очите на децата,размахва „мъжеството”си по обяд

Кърджалиец мастурбира посред бял ден в близост до училище „Отец Паисий” пред очите на децата и техните учители.Изявилият се с надареността си нарушител е рецидивист.Той решил да покаже мъжеството си на пук на обществените порядки.

Районният съд в Кърджали призна нарушителя Б.Й.А., български гражданин, неженен, осъждан, безработен,за виновен в това,че на 10.11.2016 г. около 14.30 часа, в гр.Кърджали, между ул.“Кубрат“ и паркинга зад блок “Рила“1, в близост до училище „ Отец Паисий“, извършил непристойни действия изразяващи се в мастурбиране на обществено място, с които действия нарушил обществения ред и предизвикал явно неуважение към обществото. Поради на осн.чл.1 от Указа за борба с дребното хулиганство му налага административно наказание глоба в размер на 100.00 лева. Решението подлежи на обжалване  пред Окръжен съд Кърджали.

Това е втори случай напоследък.Ще припомним,че кърджалиец  мастурбира посред бял ден на ул.”Републиканска”пред сума съграждани,предизвиквйки възмущението им.На 19 септември нарушителят Е.Р.Х.,работник в „Теклас-България”извадил „съкровището” си и в тревната площ на парк „Горубсо“ извършил непристойни действия, изразяващи се в мастурбиране на публично място и пред повече лица, с които действия нарушил обществения ред и спокойствие.Районните магистрати счетоха,че той е нарушил Указа за борба с дребното хулиганство му наложиха административно наказание “глоба” в размер на 150 лв.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини