Мъж засне с дрон изневярата на съпругата си (видео)

Мъж пусна дрон по следите на съпругата си, за да се убеди, че тя му изневерява. След това човекът качи видеото в YouTube и то стана едно от най-гледаните. 18 години заедно карат обидения съпруг да коментира нецензурно кадрите, така че бипкането в това видео е доста. Каква е целта? Човекът чака коментари. И те валят. Според разказаната от него история, жена му взела да работи повече през последните два седмици, а и някой му казал, че нещо става. Опитал да я проследи, но тя наистина отишла по работа. Или той нямал късмет да я хване или някой я предупредил, дразни се съпругът. затова пуснал дрон подире ѝ.

Коментарите са в широк диапазон на човешките страсти. От споделяне на собствен опит с неверни патньорки и съчувствие, до "нямам търпение да видя продължението" и "тя върна ли се в къщи след всичко това?". Има и такива, които отбелязват, че всъщност не е заснел изневяра, други гадаят евентуалният ѝ любовник дали знае, че е женена. Любовта включва ли вярност, следенето до какво ще доведе, защо хората се женят въобще - ето такива неща си коментират, предимно мъже. Един казва, че е пропуснал да сложи ракета на дрона.

Джон Джи от Северна Пенсилвания и жена му Донна имат две деца. Той я обвинява, че е разбила живота му и е подал документи за развод. В крайна сметка медия го намира и в интервю става ясно как продължава историята. Донна не е виждала децата от две седмици, знае как се чувста мъжът ѝ и макар с връзката им да е свършено, скоро ще си поговорят начисто. "Обичам децата си, обичам също съпругата си, но не може да има връзка при такава основа", казва Джон в интервюто.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини