Карадайъ: Избирателите на ДПС ще подкрепят независимия ген. Радев

Приключи една позитивна кампания на ДПС, Пламен Орешарски получи добър резултат, заяви лидерът на движението Мустафа Карадайъ след края на вота. 

Проведохме срещи с десетки хиляди граждани от нашите структури, те ни казаха, че искат промяна. Като виждаме резултатите от изборите, явно това искат мнозинството български граждани, обяви Карадайъ. В България през последните две години има отстъпление от европейските и демократичните ценности, допълни той. 

Ние сме в контакт с Орешарски, обясни Карадайъ отсъствието на кандидата за президент от пресконференцията. Той ще коментира резултатите, а не социологическите прогнози, обясни още лидерът на ДПС. Избирателите ни ще подкрепят промяната, повтори той. Независимият кандидат за президент ген. Румен Радев каза, че очаква подкрепата на всички български граждани, но ние като централно ръководство няма да влизаме в преговори, няма да има непоискана подкрепа, обясни Карадайъ. 

Никаква конкуренция не е притеснителна за ДПС, нека излязат окончателните резултати и ще ги анализираме, отговори лидерът на движението на въпрос за отнетите гласове от партията му от ДОСТ в Турция. 

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    На
    наблюдател
    1 -1
    10:19, 8 ное 2016
    По големи брокери-рекетьори и хамелеони от дпс и бсп няма и няма да има.това е защото продажниците българи които бяха на власт не проведоха лустрацията на комунистите и не затриха тази турска продаажна партия.какви права какви свободи повече от българите и останали.мафия която ще продължи докато народа не излезе с лопатите и да ги изрита и едните и другите за турция
  • 2
    На
    наблюдател
    1 -1
    10:20, 8 ное 2016
    Къде намериха този прост пелтек
  • 3
    22
    22.9.
    0 0
    19:22, 8 ное 2016
    Дпс декларираха подкрепа за ген.Радев...Готви се нова коалиция---дпс+ бсп------срещу българския народ...
Последни новини