Арда“ стартира в Суперлигата с два мача като гост, на 30 октомври домакинства

Утре (сряда) започва сезонът в Суперлигата по волейбол на България2016/2017 г. Мъжкият отбор на „Арда“ стартира като гост в първите два кръга на шампионата, като в първи кръг среща тима на „Пирин“ – Разлог, Нашите волейболисти днес пътуват за Разлог, а срещата им с „Пирин“ ще се състои утре вечер от 18.00 часа. В събота на 22 октомври играят срещу „Миньор“ в Перник. На 30 октомври (неделя) е първото домакинство на мъжкия отбор на „Арда“ тук - в зала „Арпезос“.

Надяваме се новият вариант на състава на мъжкия отбор на „Арда“ под ръководството на Иван Халачев да се представи достойно в предстоящите за сезона срещи. Нека не забравяме, че само преди седмица те спечелиха второ място на турнир във Варна, където се срещнаха с отборите на „Черно море“ – Варна, „Нефтохимик“ – Бургас и „Александропулис“ – Гърция. Там нашият тим надигра категорично с три на един „Нефтохимик“, който в неделя спечели суперкупата на България. Това е оптимистично, предвид подготовката на отбора. Така че очакваме интересни мачове и сенадяваме на 30 октомври залата в „Арпезос“ да е пълна с наши фенове, за да подкрепим първия домакински мач на нашия отбор, каза президентът на ВК „Арда“ Милко Багдасаров.

Междувременно вчера, момчетатадо 14 години с треньор Павел Митев, връчиха на президента Милко Багдасаровкупата, която спечелиха в неделя на третия пореден турнир за празника на Стара Загора. Купата бе връчена от капитана Георги Татаров и част от момчетата на отбора, които обещахав края на сезона да спечелят и трите първи местав своята възрастова група,в които ще се състезават - Скаут-лига, Първенство до 14 години в Училищното първенство от 5 до 7 клас. Тоест това са 3 златни медала, Момичетата до 14 години, с треньор Елин Карабашев, също се биха в турнира в Стара Загора. Те заеха второ място след победа над тима на домакините и загуба от „Марица“.

Президентът на клуба Милко Багдасаров призовава феновете да проявят повече търпение към мъжкият отбор, тъй като в този си състав е още нов и му е необходимо малко време за стиковка. 

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини