„Арда“ спечели среброто във волейболния турнир на „Черноморски младежки игри”

Изображение 1 от 3

    Мъжкият отбор на ВК „Арда“ спечели сребърните медали и купата за второ място на Черноморските младежки игри, състояли се във Варна от 30 септември до 2 октомври в зала „Христо Ботев“. В турнира участваха четири отбора гръцкият „Александрополис“, и българските „Арда“, „Нефтохимик“- Бургас и „Черно море“ – Варна.

    След загуба от домакините и категорична победа над „Нефтохимик“, „Арда“ достигна до финал и игра срещу „Александрополис“, където след двучасова драматична битка и резултат 3:2 гейма, се наложи гръцкият отбор.

    По-важното е, че отборът на Арда се раздаде, макар, че имаше редица отсъстващи и контузени състезатели – капитанът Нешев, центровете и либерето. Въпреки това, отборът успя да достигне този успех. Браво на Кирчо, на Вальо, на Митко - новия разпределител, на Кристиян, на Мони и най-вече наТишката (Тихомир) за емоциите и доброто настроение. А аз, като член на УС на Българската федерация по волейбол, имах честта да връча купата и медалите на нашия отбор, щастлив съм от това, каза Милко Багдасаров, който е и президент на ВК „Арда“.

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини