9 делегати от Област Кърджали участваха в Третото национално събрание на ДБГ

Изображение 1 от 3

    Меглена Кунева бе преизбрана единодушно за председател на „Движение България на гражданите

    9 делегати от Област Кърджали участваха в Третото национално събрание на ДБГ, където Меглена Кунева бе преизбрана единодушно за председател на „Движение България на гражданите”, съобщи Стоян Георгиев, областен координатор на партията и член на Националния съвет.

    След избора си Кунева благодари за доверието и посочи, че за нея всичко, свързано с ДБГ, е лично.

    Мобилизирайте хората, търсете партньорството в Блока, привличайте нови лица, правете в общинските съвети политики, полезни за съгражданите ви, включете се активно и всеотдайно с целия ни ресурс и професионализъм в кампанията на нашата двойка – Трайчо Трайков и ген. Съби Събев, призова вицепремиерът и лидер на „Движение България на гражданите“ Меглена Кунева. Ние можем да постигнем четвърти избори подред с още по-висок резултат на РБ, категорична беше тя.

    Битката ни за нормалност в българската политика продължава. От ДБГ работим методично и последователно, без героични пози и гръмки фрази – това е нашият стил в политиката, каза Найден Зеленогорски пред делегатите. Ще направим всичко нашите кандидати на РБ да имат високи резултати в президентската кампания. Това е много голяма инвестиция в бъдещето на Блока, каза още зам. председателят на ДБГ.

    ДБГ Кърджали

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини