Кметът на Кърджали летя над Водното огледало,осъществи мечтата си

    Кметът на Кърджали Хасан Азис летя над Водното огледало и осъществи мечтата си да види построеното от него от птичи поглед.Градоначалникът не остана на страна от инициативата Криле над Кърджали,която се провежда по идея на президента на Ротари клуб-Кърджали Себахатин Гьокче и е посветена на двадесетгодишния юбилей от създаването на организацията.

    Градоначалникът сподели,че не е летял с малък едномоторен самолет и емоцията от преживяното е много силна.Ще припомним,че когато Хасан Азис постави в парк Простор боен самолет,той разказа за увлеченията си по авиацията от дете.

    Авиационното експозиция Криле над Кърджали продължава и днес.Могат да се видят освен едновитлови самолети и пара мотори.Желаещите могат и да полетят.Най-нетърпеливи са децата.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ми
      Минаващ
      0 0
      17:40, 3 окт 2016
      Кулов престани с тези статий за тоя крадец! Твоите заглавия са "Кмета се наспа", "Кмета пика", Кмета яде", "Кмета сра". Ми стига четки! Аз имам много качествени снимки на огледалото, на язовирната стена над града, на парк "Слънчев удар", още когато го строяха. И можеше да ви ги дам, но сте гадна редакция, и некадърен ПР на "кмета" на град Кърджали.

    Още новини

    Последни новини